Voor wie?

Voor wie zijn de Kaaspakhuizen Bierkade?
Voor ondernemers, ondernemende kunstenaars, voor creatieve collectieven, voor opnames van foto of film, voor ambachts-lieden, voor ontwerpers, theatergezelschappen en vele anderen. Zowel ZZP-ers als MKB-ers, starters en doorstarters! Een ‘vrijplaats’ om onder schappelijke condities de vrijheid te proeven van het ondernemen. Meer informatie over de creatieve industrie vind je in deze wiki.

Uit de Kaaspakhuizen Bierkade haal je inspiratie, business en een groot netwerk in een creatieve omgeving en een prettige ambiance. Op alle verdiepingen is het oude balkenplafond mooi zichtbaar. Via de ramen zijn er mooie doorkijkjes zichtbaar naar de Bierkade. Aan de achterzijde zijn op de bovenste verdiepingen de Hoofdtoren en de scheepsmasten zichtbaar. Elke verdieping is met één van de twee trappen of met de lift bereikbaar. Ook zullen er regelmatig activiteiten plaatsvinden, zoals voorlichtings-bijeenkomsten van de Belastingdienst en spreekuren van een financieel consulent.

Huurmogelijkheden
Er zijn verschillende opties denkbaar, van een kleinere bedrijfsruimten tot en met etages. Het aanbod varieert nogal dus neem vooral contact Piet Mol – bestuurslid Creatieve Broedplaats – (verhuur@creatievebroedplaatsenhoorn of 06 – 20 60 51 38) op voor de huidige mogelijkheden.

Meer informatie